Loading...
Groendecoraties 2017-09-25T16:22:25+02:00

Groendecoratie

Flora Facto beschikt niet alleen over een enorm aanbod aan kunstplanten maar creëert hier ook tal van decoraties mee: televisie-decors, evenementen, greenwalls, hangende tuinen, festivals, …  je kan bij Flora Facto terecht voor zowel voor de verhuur als de verkoop van groendecoraties.

Greenwalls

Een greenwall bestaande uit kunstplanten is een uitstekende optie om groen toe te voegen aan uw ruimte en is zowel beschikbaar in verhuur als in verkoop. De standaard greenwall (225cm h x 125cm b) in verhuur is dubbelzijdig en kan volledig op zichzelf staan.

Uiteraard kunnen wij steeds een Greenwall op maat aanbieden al dan niet voor een permanent project.

Klik hier voor meer foto’s.

Hangende tuinen

Al eens nagedacht over een échte eyecatcher op jouw event of op kantoor? Met de ‘hangende tuinen’ van Flora Facto creëert u een groen- of bloemenplafond en trekt u ongetwijfeld alle aandacht.

Klik hier voor meer foto’s.

Custom Made Trees

Ook voor Custom made kunstbomen bent u bij Flora Facto aan het goede adres. Aangepast aan uw wensen en doeleinden worden onze kunstbomen volledig op maat gemaakt. Door onze jarenlange ervaring en goede relaties met groenleveranciers krijgen ook onze bomen een natuurlijke uitstraling. Deze bomen kunnen ingezet worden op evenementen, beurzen, restaurants of bedrijven voor zowel tijdelijke- als permanente opstellingen. Flora Facto staat u graag te woord indien u hier nog vragen over heeft.

Klik hier voor meer foto’s.

Diverse groendecoraties

Bekijk hier diverse realisaties gaande van bloemenbogen tot hangende manden …

Klik hier voor meer foto’s.