Loading...
Kerst 2017-12-14T14:04:16+01:00

Onze kerstbomen en kerstdecoraties zorgen voor de juiste sfeer en uitstraling tijdens de kerstperiode. U kan onze kerstdecoraties huren voor de aankleding van uw shopping, event, showroom of kantoor. Naast kerstbomen verhuren wij ook andere kerstdecoraties om de juiste sfeer voor uw klant, bezoeker of medewerker te verzorgen.

Loading...

Waarom kiezen voor Flora Facto?

Dankzij de kerstdecoraties van Flora Facto kan u zonder zorgen genieten van de kerstsfeer. Onze persoonlijke en verrassende aanpak zorgen voor een unieke setting. Door ons uitgebreid gamma aan groen- en themadecoraties kan Flora Facto u meer bieden dan een mooie kerstboom, Flora facto verhuurt de magie. Vindt u toch niet wat u zoekt op onze website? Flora Facto schrikt niet van een Custom Made project.

Enkele referenties

Onze werkwijze

U droomt van een magische kerst?

STAP 1

U droomt van een magische maar vooral zorgeloze kerst? Neem dan vandaag nog contact op met Flora Facto.

We maken voor u een vrijblijvende offerte op.

STAP 2

Samen met u overlopen we uw wensen. Op basis van dit gesprek maken we een vrijblijvende offerte op of komen we graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken.

U mag rekenen op vakmanschap.

STAP 3

Onze medewerkers hebben een passie voor het vak en zorgen voor een magisch resultaat.

Ophalen van de materialen

STAP 4

Ook voor de afbraak hoeft u zich geen zorgen te maken. Flora Facto komt de kerstdecoraties terug ophalen op het afgesproken tijdstip.

Kerstbomen en kerstversiering

Kerstchalets

Kerstdecors

Verlichting en Takels